Ingezonden foto's

Heb je een leuk artikel? Of een leuk verhaal over je visweekend met leuke foto's? Neem contact op en mail het door, dan plaatsen we dat hier!

 

Vis gevangen door Jordi
Vis Jordi

Vandaag ben ik wezen vissen bij 't langven in Heesch. Mooie vijver goed verzorgt zonder rotzooi en dergelijke. Nadat ik mijn hengels had ingegooid en in me stoel was gaan zitten kwam de eerste run, had de vis aangeslagen toen hij in het riet zat. Heb de vis na 5 minuutjes uit het riet gekregen, toen hij uit het riet was kwam hij naar me toe gezwommen met een hoge snelheid. Ik had niet genoeg tijd om hem strak te houden de lijn en hij schoot in het riet naast mij, na ongeveer 3 minuten kwam hij eruit en staat er nog een klein plantje en daar draait hij om heen en 'knap' daar ging de lijn, weg vis. weer alles opnieuw gemaakt en maar weer wachten.

D de tweede run schoot weer het riet in, maar die kreeg ik er handig uit na een gevecht van een kleine 8 minuten had ik hem op de kant liggen. gewogen en gemeten: 72cm en 18 pond. mooie vis niet beschadigt en netjes terug gezet. ik heb een hengel aan de andere kant van het riet gezet en na een half uurtje jahoor, piepiep aan de andere kant. als een gek er naar toe gerent en de hengel opgehaald hij zat heel ver in het riet om dat de beetrunner niet zo zwaar stond, ik heb hem uit het riet gekregen en er stond toevallig een geestelijk gehandicapte jongen naast mij en die stond met veel plezier in zijn ogen te kijken naar mij, dus ik heb de hengel in zijn hand geduwd en uitgelegd wat hij moest doen  en met een beetje hulp hebben we hem samen binnen gehaald. Kleine karper 52cm 10 pond, maar ik heb weer een jonge gelukkig gemaakt.

Na een anderhalf uur stil hebben gezeten ging de beetmelder af ik sloeg aan, en ik keek goed naar het water en trok hem een beetje boven om te kijken wat het was een mooie zeelt. Na 5 minuutjes was hij wel binnen. 52cm en 2.5 pond. Grote lengte voor een zeelt. Verder nog ene half uurtje gezeten maar totaal geen beetje gehad.

Dit was mijn verslag van de dag.

Groetjes Jordi.

Jordi bedankt voor je inzending!

 

Karper Breda Karper Kevin Breda

Twee mooie Karpers van Kevin uit Breda, zijn verhaal:

De eerste karper was ongeveer 10 kilo en de 2de ongeveer 12, ze kwamen op een beetje mais terecht en hapte ernaar wel geluk want we wilde net opruimen en toen sloegen ze aan tegelijk we hebben beide lijnen ingehaald en dit is het resultaat.

Kevin bedankt voor je inzending en veel succes dit visseizoen!

 

Voorn gevangen in Twente
Nog een gevangen voorn
Tussen Oldenzaal en Lonneker een leuk meertje opgezocht. Na een paar aanbeten ving ik in korte tijd 3 leuke voorns met de vaste stok. Daarna meerdere aanbeten met de winkle picker, maar steeds maar 1 tikje, dus niet genoeg om aan te slaan. Ook de vaste stok bleef erg rustig, gelukkig trok dat weer aan en na weer een paar aanbeten en een misser, ving ik nog twee voorns. Niet groots gevangen, maar het weer was heerlijk, dus toch genoten.

 

Baars Baars
Eindelijk weer tijd voor de webmaster om te gaan vissen, de enige vangst, maar wel een mooie Baars, door de harde wind niet te lang gebleven, binnenkort maar weer eens overdoen, vissen was weer heerlijk. Deze gevangen in het Twente kanaal, halverwege delden-goor. We waren niet de enigen, om de 50 meter stonden auto's en de bekende groene tentje/windvangers(had ik ook mee moeten nemen).

 

 

Karper 38 ponder

38 ponder gevangen door Dennis aan het Twentekanaal Delden-Diepenheim

 

 

Baars
Brasem
Karper
Pos
Snoek
Voorn
Zeelt
 
Forel vissen
Vliegvissen
Witvissen

 

Meerval?

 

Karper

 

Koi karper